Хейні передбачає домінуючу перемогу над Ломаченком: Я просто розберу шульгу

Хейні передбачає домінуючу перемогу над Ломаченком: Я просто розберу шульгуАбсолютний чемпіон світу у легкій вазі Девін Хейні переконаний, що здобуде впевнену перемогу у майбутньому поєдинку з українцем Василем Ломаченком.

«Все, що я запропоную - велика кількість навичок, сильна дисципліна, відмінний IQ, все, що він робив з іншими бійцями і в чому перевершував їх, - у всьому цьому я буду кращим за нього. Ви побачите мою перемогу за всяку ціну. Я домінуватиму, продемонструю навички, покажу вам речі, які ви не бачили у моєму арсеналі. Я просто розберу шульгу.

Можливо, деякі люди намагаються принизити мене, але якщо я не отримав своєї поваги раніше, то однозначно отримаю після цього бою. Безумовно, це поєдинок, у якому я доведу своє домінування та покажу, наскільки я добрий.

У моєму списку є кілька бійців, з якими я хотів би побитися. Ми підпишемо їх, поставимо галочку навпроти кожного. Все це почнеться з Ломаченком, а потім ми рухатимемося далі. 20 травня відбудеться бій із Ломою. Як тільки я пройду його, ми зможемо влаштувати інші поєдинки. Але зараз це моя головна мета», - сказав Хейні сайту Sky Sports.

Нагадаємо, що поєдинок Девін Хейні – Василь Ломаченко відбудеться 20 травня у Лас-Вегасі.

 
За матеріалами: Fightnews.info
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне