Чи відбудеться бій Усік - Ф'юрі? Думка відомого інсайдера

Чи відбудеться бій Усік - Ф'юрі? Думка відомого інсайдераВідомий британський журналіст та інсайдер Гарет Девіс стверджує, що чемпіон світу за версіями WBA/WBO/IBF у надважкій вазі Олександр Усик та володар титулу WBC Тайсон Ф'юрі близькі до організації мегафайту.

«Крім твіту Френка Уоррена про те, що будуть великі новини, за лаштунками не було жодних новин. Це означає, що всі вони затихли, а це свідчить про те, що вони нарешті домовляються про цей поєдинок.

Все за лаштунками сигналізує про те, що організація цього бою дуже близька до завершення. Тобто обом хлопцям потрібно поставити підпис, і ми отримаємо офіційний анонс про початок продажу квитків.

З'явилася фотографія ШугарХілла Стюарда у тренувальному таборі Тайсона Ф'юрі. Усі знаки гарні. Це буде тотальною катастрофою на цьому етапі, якщо вони не просунуться далі. Я чув, що 1 квітня – крайній термін. Я вважаю, що квитки з'являться у продажу раніше. Я не оголошую про це офіційно, але є знаки і той факт, що Боб Арум та Олександр Красюк замовкли», - сказав Девіс.

 
За матеріалами: Fightnews.info
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне