Боб Арум назвав єдину проблему, яка не дозволяє анонсувати бій Усік - Ф'юрі

Боб Арум назвал единственную проблему, которая не позволяет анонсировать бой Усик - ФьюриБоб Арум, співпромоутер чемпіона світу за версією WBC у надважкій вазі Тайсона Ф'юрі, стверджує, що в процесі організації бою з володарем титулів WBA/WBO/IBF Олександром Усиком залишилося вирішити одне питання - визначитися з місцем його проведення.

«Я дуже оптимістичний з приводу того, що бій відбудеться, - сказав Арум Sky Sports News. - Обидва боксери погодилися битися. Питання тільки в місці проведення бою. Ми ведемо переговори з Близьким Сходом, оскільки вони, ймовірно, запропонують найбільший гонорар в історії боксу Якщо це відбудеться, то поєдинок відбудеться там, оскільки гроші це гроші, якщо ні, то обидва бійці погодилися навесні побитися на Уемблі, але, на мою думку, поєдинок однозначно відбудеться протягом перших чотирьох місяців цього року.

Бійці хочуть досягти найкращих умов для себе, адже боксерська кар'єра, хоч би яким великим ти був, обмежена. Тому вони хочуть заробити якнайбільше грошей. Тож залишається одна проблема – де відбудеться бій? Я вірю, що наступного тижня ми визначимося з цим, а потім відбудеться офіційний анонс дати та місця проведення бою. Але цей поєдинок відбудеться».  

 
За матеріалами: Fightnews.info
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне