Ондржей Моравець приєднався до тренерського штабу чоловічої збірної Чехії з біатлону

Ондржей Моравець приєднався до тренерського штабу чоловічої збірної Чехії з біатлонуОлімпійський призер Ондржей Моравець призначений тренером чоловічої збірної Чехії з біатлону. Про це повідомили на сайті Асоціації біатлоністів Чехії.

Збірна Чехії з біатлону завершила сезон 2023/24 без медалей як на Кубку світу, так і на домашній світовій першості в Новому Месті. До топ-50 загального заліку КС зі складу команди увійшов лише один спортсмен — Міхал Крчмар на 28-й сходинці.

У березні в збірній завершили співпрацю з тренером зі стрільби, американцем Меттом Еммонсом. Натомість до тренерського штабу приєднається саме Моравець, який завершив власну кар'єру біатлоніста за підсумками сезону 2020/21.

39-річний Моравець готуватиме команду спільно з Міхаелем Малеком, який очолює чоловічу чеську збірну з 2022 року.

«Після обговорень з [президентом Асоціації] Їржі Хамзою та [спортивним директором] Ондржеєм Рибаржем я зрозумів, що до мене є інтерес. І я сам відчув, що зараз саме час повернутися. За два підготовчі періоди до зимової Олімпіади можна ще багато попрацювати», — прокоментував власне призначення Моравець.

 
За матеріалами: Суспільне Спорт
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне