Христина Дмитренко: Працювала, щоб наздогнати четверту позицію

Христина Дмитренко: Працювала, щоб наздогнати четверту позицію

Христина Дмитренко, Юлія Джима

В Рупольдингу (Німеччина) на п’ятому етапі Кубка світу-2023/24 з біатлону у класичній жіночій естафеті, збірна України фінішувала на п’ятому місці. Для української збірної це кращий результат у сезоні. Фінішером була Христина Дмитренко, яка поліпшила результат команди, піднявши її на п’яте місце.
Христина розповіла про свої враження від гонки.

Біатлон. КС. 5-й етап. Жіноча естафета (Відео)

- Христино, ви говорили неодноразово, що полюбляєте контактні гонки. Особисто для вас має значення, якою вам передають естафету?  - Звісно, має, адже коли бігли наші дівчата, то вони мене дуже мотивували, хотілося підтримати їх результати. Мені передали естафету у топ-6, але група попереду була достатньо близько, тому можна було чіплятись за неї і перевіряти свої сили.

- В Обергофі спортсмени скаржилися на стан траси. Що із покриттям у Рупольдінгу?  
- Мені тут дуже сподобалась траса. Я взагалі в захваті: як від трибун з вболівальниками, так і від всієї атмосфери свята біатлону.

- Прокоментуйте, будь ласка, ваш промах на стрільбі стоячи.  
- Так, був промах стоячи, та зараз навіть не згадаю, куди був той промах. Я працювала так, як умію, а коли приходила на вогневий рубіж, взагалі не думала про дівчат, що поряд, просто працювала в своєму ритмі.

- На останньому колі практично за вами вийшла досвідчена Каррара, чи відчували тиск, як почували себе на фінішному колі?  
- Сьогодні по трасі я не сильно поступалась дівчатам, а італійку бачила, тому не підпускала її до себе. У мене була інша ціль - працювала, щоб наздогнати четверту позицію.

- Що із нашими вболівальниками в Рупольдінгу, відчували підтримку?  
- Вболівальників дуже багато, атмосфера прикольна, мені таке дуже подобається - всі підтримують і вболівають за нас, і це додає більше сил на трасі.


 
За матеріалами: biathlon.com.ua
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне