Анна Кривонос: Працювала з усіх сил, дуже хотілося заїхати в очки

Анна Кривонос: Працювала з усіх сил, дуже хотілося заїхати в очкиСьогодні, 12 січня, у Рупольдингу (Німеччина) на п’ятому етапі Кубка світу з біатлону пройшла жіноча індивідуальна гонка на 15 км. Українка Анна Кривонос показала свій кращий результат на Кубку світу, зовсім трохи не вистачило спортсменці, щоб потрапити до залікової зоні.
Аня розповіла, яким для неї став цей старт.

- Ви в одному з коментарів говорили про те, що ніяк не можете розрахувати сили, щоб залишилися і на останнє коло. Чи вдалося це сьогодні?

- Так, дійсно, зазвичай у мене йде занепадання швидкості на останньому колі, а от сьогодні мені здається, що всі кола я пройшла майже однаково. Ще не бачила аналіз, та дуже старалася. Працювала з усіх сил на останньому колі, дуже вже хотілося заїхати в особисті очки.

- Як оцінюєте цей старт?

- Гонка була непогана, та все одно я не дуже задоволена. В Поклюці я стартувала, коли трохи нездужала, в мене була невелика температура. І там я бігла вже через силу. Здається, що мало часу пройшло для відновлення. Може й не треба було тоді бігти… Тож і сьогодні не дуже добре себе почувала, щось з горлом було.

- Що до промаху, що там сталося, адже здавалося, що стрільба йшла впевнено?

- До речі, сама так і не зрозуміла. Якщо стійку я побоююсь стріляти, підхожу до рубежу і вже думки крутяться: хоч би не промазати, то на стрільбі лежачи завжди впевнена у собі. Я навіть не відзначила той промах для себе, бо була впевнена, що закрию всі мішені. Думаю, це був звичайний робочий промах, коли трішки втрачаєш концентрацію.

- Щодо траси…

- Для мене вона була нормальною, звісно, що в кінці гонки вона була місцями трохи розбита, особливо десь на спусках. Але вважаю, що організатори добре її підготували.

 
За матеріалами: biathlon.com.ua
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне