Анна Кривонос: Було так страшно, що тремтіли ноги й руки

Анна Кривонос: Було так страшно, що тремтіли ноги й рукиСьогодні, 14 січня, у Рупольдингу (Німеччина) на п’ятому етапі Кубка світу з біатлону пройшла класична жіноча естафета 4х6 км.

На третій етап за збірну України на старт гонки вийшла Анна Кривонос. Після закінчення свого етапу спортсменка розповіла про те, як склався для неї цей старт.

- Анно, що сталося на стійці, де були використані всі додаткові патрони?

- Уже на другому колі, десь на його половині, у мене така межа була, що трохи стало погано. І коли прийшла на стійку, зрозуміла, що є страх, не хотіла промахнутися. І так гарно почала, та останнім промазала, мабуть хотіла вже бігти. Я ледь допрацювала, було так страшно, тремтіли ноги й руки…

- Боялась на штрафне коло зайти?

- Так! Уже згадувала, що таке було, і в мене так все тремтіло, подумала: «О, Боже, невже зараз поїду на штрафне коло». Так перелякалась, що ніяк не могла порахувати, скільки взяла запасних патронів. Ну, начебто все було правильно.
-
Як себе почувала на трасі?

- Сьогодні біглося в цілому нормально. Лижі взагалі класно їхали. Але скажу, що на половині дистанції щось "торкнуло", аж присіла… Працювала не на сто відсотків, а десь на 90-95, щоб на останньому колі, коли стрільби вже попереду немає, можна було б додати. Я не знаю по часу, додала чи ні, треба подивитися. Та фінішні підйоми вже так старалася лізти, щоб хоч ще трішки з’їсти дистанції між суперницями.

- Поїдеш на чемпіонат Європи?

- Поки не знаю. Я повністю під опікою Олександра Володимировича Кравченка, тобто він планує все. Я сама нічого стараюсь не міняти. Тільки коли погане самопочуття, можу підійти і сказати.

- А самій хочеться поїхати на ЧЄ?

- Звичайно, хотілося б. Я взагалі на всі змагання люблю їздити.

 
За матеріалами: biathlon.com.ua
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне