Артем Тищенко: Я радий, що випав такий шанс

Артем Тищенко: Я радий, що випав такий шансСьогодні, 14 лютого, в Оберхофі (Німеччина) на чемпіонаті світу з біатлону пройшла чоловіча індивідуальна гонка на 20 км з чотирма вогневими рубежами.

Найкращий результат серед українців показав Артем Тищенко. 12 місце - другий за якістю результат у його кар'єрі. Після закінчення гонки Артем поділився враженнями від неї.

- Артеме, Ви готувалися, щоб на кожну гонку вийти, щоб були готові, проводили контрольні тренування. Я ти взагалі як підходив до гонки?
- Чесно кажучи, сьогодні планував день відпочинку. Але так випало, що довелося бігти гонку. Я радий, що випав такий шанс. Пробігти дуже хотілося мені, стартувати, а не просто тренуватися і все.

- Тобто, коли день відпочинку, то тобі краще бігати, ніж у день старту?  
- Я особливо не готувався до якоїсь гонки, тому що знаю, що шансів мало стартувати. Але пощастило. Можливо менше хвилювався, можливо ще щось.

- З чим ти пов’язуєш такий результат? Тому що це твій personal best на чемпіонаті світу.
 - Взагалі, на чемпіонаті світу я рідко бігав. Радий, що вийшло показати такий результат.

- Але з часом ти: нуль перший, нуль другий, нуль третій… З цим моментом не виникало хвилювання, що ти наближаєшся до хороших позицій?
- Я давно не стріляв чотири нулі. Але тут досить легко стрілялось, особливо на стійці; не було таких проблем, які були раніше. Досить впевнено стрілялось.

Нагадємо, у стартовому складі збірної України на індивідуальну гонку Артем Тищенко замінив захворівшого Артема Приму.

 
За матеріалами: biathlon.com.ua
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне