Дарья Блашко: У мене є надія, що ви мене побачите на чемпіонаті світу

Дарья Блашко:  У мене є надія, що ви мене побачите на чемпіонаті світу27-річна українська біатлоністка Дар'я Блашко продовжує відновлюватися від хвороби, поступово відновлює тренування та не планує достроково завершувати сезон.

Блашко розповіла про свій стан здоров'я перед стартом ЧС-2023 в німецькому Оберхофі.

«Я захворіла коронавірусом ще в Рупольдингу. Швидко відновилася через чотири дні, почала тренуватися. Потім ми переїхали в Антхольц, там я готувалася до участі в спринті, але з ранку прокинулася від того, що у мене запаморочення. Потім поїхали до лікарів і виявилося, що у мене запалення вестибулярного нерва. Там призначили лікування, після чого я почала лікуватися в Україні.

Справи покращуються, стан покращується. Готуюся до того, щоб приєднатися до команди якомога швидше. Тренуюся, але це ще легкі тренування. Коли буде добро від лікаря, я зможу виконувати повноцінну програму.

У мене є надія, що ви мене побачите на чемпіонаті світу, але подивимося, як вийде. У понеділок поїду до лікаря, якщо все буде добре, тоді будемо вирішувати з тренером, що робити далі. Звичайно, не планую закінчувати сезон. Ще є час. Сподіваюся, що встигну відновитися якомога швидше».

Чемпіонат світу з біатлону пройде з 8 по 19 лютого.

Збірна України з біатлону назвала склади на чемпіонат світу-2023

 
За матеріалами: «Суспільне спорт»
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне