Артем Прима: Я ще далеко від своїх кращих кондицій

Артем Прима: Я ще далеко від своїх кращих кондиційСьогодні, 20 січня в Антхольці (Італія) на шостому етапі Кубка світу з біатлону-2022/2023 відбулась чоловіча спринтерська гонка.

Українець Артем Прима з одним промахом показав кращий результат в українській команді. Сам спортсмен вважає свій стан ще далеким від кращих кондицій.

- Артеме, дехто зі спортсменів говорить, що висота дає взнаки та впливає на результат, а щодо вас, як себе відчуваєте у Антхольці?

- Важко сказати, та я до цього був у Обертілліасі, в горах, проходив невеличкий тренувальний збір, то там я начебто до висоти адаптувався. Правда, тут трішки вище. Але сьогодні було не дуже гарне самопочуття, адже я майже місяць не стартував, якщо не брати до уваги старт у Рупольдингу. Важкувато було по дистанції. Думаю, далі буде краще. Гонка за гонкою вже буду стартувати.

- Артеме, вам дістався 5-й стартовий номер, а в якій групі ви більше полюбляєте стартувати?

- Для мене різниці наразі немає, адже траса жорстка. У всіх однакові умови. Але мені подобається стартувати на початку гонки.

- І все ж не можу не спитати щодо самопочуття...

- На тренуваннях взагалі ніяких проблем немає, але бачимо, що на стартах я ще далеко-далеко від своїх гарних кондицій. Та буду розганятися і додавати з кожною гонкою.

- Як прокоментуєте промах на стійці?

- Може, трохи затягнув, і промазав першим пострілом. Просто таке сьогодні самопочуття… А настрій нормальний, бойовий.

 
За матеріалами: biathlon.com.ua
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне