Антон Дудченко: У Рупольдингу було набагато легше

Антон Дудченко: У Рупольдингу було набагато легшеСьогодні, 20 січня в Антхольці (Італія) на шостому етапі Кубка світу з біатлону-2022/2023 відбулась чоловіча спринтерська гонка.

Антон Дудченко на старт вийшов другим, втім спортсмен не вважає, що стартовий номер якось вплинув на його результат.

 - Мені все одно, в якій групі сьогодні було стартувати, адже досить холодно, і траса не розбивалась, тому різниці між групами, думаю, не було.

- Після хвороби це ваш другий старт, якщо враховувати естафету у Рупольдингу. Як наразі себе почуваєте?

- Мені досить важко було по дистанції, нічого з цим не міг зробити. На вогневому рубежі начебто більш-менш працював, а от по дистанції досить важко було. Можливо вплинула і висота, адже у Рупольдингу було набагато легше.

- Як на вас впливає висота?

- Досить важко сказати, бо деякі гонки виходили добре на висоті, деякі – ні. Тож не можу однозначно визначити, важко чи легко мені на висоті. Все залежить від мого стану.

- Ще відчуваєте наслідки хвороби, чи на сто відсотків все пройшло?

- Симптомів хвороби вже ніяких немає. А от щодо наслідків, не знаю: чи це у мене наслідки хвороби, чи я просто сьогодні у такому стані.

- Якою для вас була сьогодні траса в Антхольці?

- Траса в принципі ідеальна, як і завжди тут. Мороз, снігу вистачає. Лижі працювали нормально, правда, я стартував одним із перших, тому майже не перетинався ні з ким на дистанції.

 
За матеріалами: biathlon.com.ua
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне