Льюїс Хемілтон зробив заяву про свій перехід до «Феррарі»

Льюїс Хемілтон зробив заяву про свій перехід до «Феррарі»Семиразовий чемпіон світу пілот «Мерседеса» зірковий британець Льюїс Хемілтон висловився про свій майбутній перехід у «Феррарі».

«Останні кілька днів були божевільними і наповненими цілим спектром емоцій. Мені неймовірно пощастило. Після досягнення в «Мерседесі» того, про що я міг тільки мріяти в дитинстві, у мене з'явилася можливість здійснити ще одну мрію – керувати червоним «Феррарі».

Настав момент щось змінити та прийняти новий виклик. Досі пам'ятаю почуття, коли зробив стрибок віри та приєднався до «Мерседесу» у 2013 році. Знаю, деякі тоді цього не зрозуміли, але я мав рацію, і те саме почуття виникло в мене зараз. Не можу дочекатись можливості побачити, як я реалізую цю можливість і що ми зможемо зробити.

Зараз я не думаю про 2025 рік. Я зосереджений на майбутньому сезоні та поверненні на правильний шлях із «Мерседесом». Я вмотивований більше, ніж будь-коли, я в кращій формі, зосереджений і хочу допомогти «Мерседесу» знову перемогти. Я на 100% відданий своїй роботі і сповнений рішучості закінчити співпрацю з командою на висоті», — написав Хемілтона в соціальних мережах.


 
За матеріалами: championat.com
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне