Херберт зробив прогноз на результат дуелі Хемілтона та Расселла в сезоні-2023

Херберт зробив прогноз на результат дуелі Хемілтона та Расселла в сезоні-2023Протягом п'яти сезонів, що за Mercedes виступав Валттері Боттас, у команді по суті не було внутрішньої конкуренції: Льюїс Хемілтон майже завжди обганяв напарника, а в поодиноких випадках, коли фін опинявся попереду, його смикала команда.

Однак із приходом перед сезоном-2022 Джорджа Расселла картина стала зовсім іншою. Молодий пілот не поступався титулованому партнеру по команді і в результаті зміг принести Mercedes єдину перемогу в сезоні. Він закінчив чемпіонат на 35 очок і дві позиції вище за Льюїса.

 Однак багато хто в паддоку впевнений, що така ситуація зумовлена насамперед тим, що Хемілтону було нецікаво викладатися за кермом машини, яка не здатна наздогнати Red Bull і Ferrari. Колишній пілот та популярний експерт Джонні Херберт поділився своєю думкою з цього приводу.

«На початку минулого сезону Льюїс відчував розчарування, – пояснив британець онлайн-виданню Total-Motorsport. - Він знав, що машина просто недостатньо хороша. Як на мене, через це він не мав потрібного психологічного настрою. Семиразовий чемпіон мотивований, тільки коли б'ється за восьмий титул - той, що вислизнув від нього в останній момент [наприкінці чемпіонату-21]».

 
За матеріалами: motorsport.com
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне