Хемілтон вирішив стати для «Мерседеса» лучом позитиву

Хемілтон вирішив стати для «Мерседеса» лучом позитивуУ «Мерседес» дуже розраховували залишити позаду невдачі сезону-2022 та повернутися до групи лідерів Ф1 – проте перший Гран-прі нового сезону показав, що до досягнення цієї мети ще дуже далеко.

У Сахірі Льюїс Хемілтон з Джорджем Расселлом стартували шостим та сьомим – і змогли завершити дистанцію п'ятим та сьомим. Семиразовий чемпіон світу випередив молодого напарника, але від Макса Ферстаппена («Ред Булл»), що переміг, відстав на 50 секунд.

Після фінішу гонщика запитали, чи він стурбований тим, що за зиму в Бреклі не досягли особливого прогресу. «Стурбований – неправильне слово, – відповів британець. - І взагалі, мені не хочеться багато говорити на цю тему. Нам потрібно просто продовжувати роботу. Ми знаємо, де маємо бути – і знаємо, що поки що у нас неправильна машина. Занадто складна. Але я намагаюся зберігати позитивний настрій, тримати голову високо та підбадьорювати інших. Буду для інших променем позитиву і спробую заробити якнайбільше очок».

Він додав, що відчуття від машини W14 та її роботи з гумою майже не відрізняються від того, що було рік тому.

«По суті, все залишилося тим самим, – сказав він. – Коли вранці ми обговорювали тактику на гонку, я сказав хлопцям, що не зможу поїхати на першому відрізку так далеко, як вони розраховують. Так у результаті й сталося. Нам доведеться серйозно попрацювати. Машині дуже не вистачає притискної сили, якщо додати її, час кола одразу покращиться».

 
За матеріалами: motorsport.com
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне