Хемілтон висловився про боротьбу з Ферстаппеном у гонці на Гран-прі Австралії

Хемілтон висловився про боротьбу з Ферстаппеном у гонці на Гран-прі АвстраліїСемиразовий чемпіон світу пілот «Мерседеса» Льюїс Хемілтон висловився про боротьбу з Максом Ферстаппеном у гонці на Гран-прі Австралії. Нагадаємо, Ферстаппен пропустив британця і потім скаржився на радіо, що пілот «Мерседеса» видавив його із зовнішнього радіусу в третьому повороті.

«Я був повністю на внутрішній траєкторії, і я думаю, що ми обидва залишили місце одне для одного. Я не збив його з траєкторії, а він не повернув до мене, тож ми не доторкнулися, а це і є перегони. Я б, напевно, зробив те саме, якби все було навпаки. Я порушу це питання, але я також не хочу робити з цього велику проблему.

Я дуже задоволений цим Гран-прі. Цього сезону ми маємо труднощі з машиною, тому фініш на подіумі – це чудове досягнення. Особливо з огляду на те, що ми майже нічого не змінювали в машині. Зараз я дуже щасливий», - наводить слова Хемілтона Sky Sports.

Макс Ферстаппен став переможцем Гран-прі Австралії вперше у кар'єрі та збільшив відрив від конкурентів у загальному заліку пілотів. Льюїс Хемілтон фінішував другим.

 
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне