Феттель: Мені було б простіше, якби Aston їхала не так чудово

Феттель: Мені було б простіше, якби Aston їхала не так чудовоЧемпіон, який завершив кар'єру, зізнався, що не шкодує про своє рішення і радіє успіхам «Астон Мартін». Себастьяну Феттелю зовсім трошки не вистачило терпіння - він оголосив про звільнення в той момент, коли конструктори Aston Martin вже працювали над першою в історії команди по-справжньому швидкою машиною.

Фернандо Алонсо, який змінив німця, піднявся на подіум за підсумками трьох перших Гран-прі і пожинає ті плоди, які цілком могли дістатись Феттелю, будь той трохи більш терплячим.

Нещодавно Себ приїжджав на один захід до Відня, де репортери Auto Bild поставили йому питання, які цікавлять багатьох уболівальників Ф1.

«Завжди складно передбачати, що принесе наступний сезон, – зізнався володар чотирьох титулів, розмірковуючи про злет «Астон Мартін». – Саме тому я радий за команду. Здорово, що у них все так успішно. Я не сумнівався, що вони матимуть змогу додати порівняно з минулим роком. Бо гірше бути просто не могло. Але я приймав своє рішення [про завершення кар'єри] незалежно від того, що міг би принести новий сезон».

Феттель зізнався: «Я не шкодую, що пішов. Хоча, звичайно, мені було б простіше, якби машина не була зараз такою гарною. Але все ж таки радість за команду означає для мене куди більше. І мені справді приємно за Фернандо. Він так довго не мав швидкої машини. І зараз переживає свою нову весну».

Також Себ обмовився, чим зайнятий на пенсії. «У мене все чудово, – запевнив він. – Я зараз займаюся тими речами, які мені цікаві. Мені подобається проводити час з дітьми та рідними. Я вже зібрав багато різних ідей і час від часу роздумую про них. Але ні до чого конкретного це поки що не призвело. Тепер можливо абсолютно все. Я можу вибрати будь-який шлях. Не виключено, що через півроку я збожеволію і знову сяду за кермо. Але так само ймовірно, що пристрасті відведуть мене в зовсім іншому напрямку, і я захоплюсь якимось іншим проектом».

 
За матеріалами: motorsport.com
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне