Подруга Алонсо проговорилася, коли він піде з Формули 1

Подруга Алонсо проговорилася, коли він піде з Формули 1За словами телеведучої Андреа Шлагер, гонщик виконає свій контракт з «Астон Мартін», але не укладатиме новий.  

Фернандо Алонсо змусив говорити про себе після перших перегонів нового сезону Ф1 – 41-річний пілот прорвався з сьомого місця на подіум, вигравши яскраві дуелі у Льюїса Хемілтона та Карлоса Сайнса.

За останні 45 років лише одному пілоту вдавалося здобути призовий кубок Гран-прі на п'ятому десятку – це зробив Міхаель Шумахер у 2012 році. Незважаючи на серйозний вік, Алонсо часто повторює, що, як і раніше, отримує задоволення від перегонів і не думає про припинення виступів.

 Його нинішній контракт із «Астон Мартін» розрахований до кінця 2024 року. Однак після цього Фернандо, найімовірніше, залишить Формулу 1. Про це розповіла його подруга.

Андреа Шлагер працює на австрійську телекомпанію ServusTV, розповідаючи про гонки, теніс та інші дисципліни. Під час одного з недавніх ефірів, коли мова зайшла про Алонсо, вона розповіла: «Зараз у нього дворічний контракт, який, найімовірніше, стане останнім».

Алонсо та Шлагер познайомилися у паддоку Ф1 і почали зустрічатися минулого року. Спільні фото пари часто з'являються у соціальних мережах. Саме Андреа однією з перших привітала дворазового чемпіона світу із третім місцем у Бахрейні.

Вона розповіла, що з точки зору фізичної форми Алонсо, як і раніше, дасть фору багатьом молодим суперникам: «Усю зиму він займався в залі, грав у теніс і катався на лижах. Просто неймовірно, скільки в нього сил».

 
За матеріалами: motorsport.com
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне