Джорлж Рассел: «Ред Булл» виграє всі гонки 2023 року

Джордж Рассел: «Ред Булл» виграє всі гонки 2023 рокуПідсумки Гран-прі Бахрейну навели пілота «Мерседес» Джорджа Рассела на невеселі роздуми про розстановку сил у пелотоні.

Макс Ферстаппен із Серхіо Пересом принесли «Ред Булл» дубль у першій гонці Формули 1 2023 року. Найближчий суперник - Фернандо Алонсо з «Астон Мартін» - відстав на 38 секунд після того, як Шарль Леклер, який займав до нього третє місце, зійшов через відмову мотора своєї Ferrari.  

Гонщики Mercedes цієї неділі не брали участі в суперечці за призові позиції. Льюїс Хемілтон фінішував лише п'ятим, Джордж Рассел – сьомим.  

Говорячи про розстановку сил, Расселл зазначив: «Тітули вже в кишені «Ред Булл». Де думаю, що цього сезону хтось зуміє нав'язати їм боротьбу. Я взагалі чекаю, що вони виграють усі гонки до єдиної. Готовий поставити на це. Не уявляю, хто може наздогнати їх. Здається, що цього вікенду вони трохи повільніше, ніж були на тестах. Це дивно. 

Думаю, вони просто не надто напружуються, бо знають свою реальну силу. Можливо, вони не виграють усі поули, тому що у кваліфікаціях «Феррарі» також сильна. Але якщо говорити про гоночний темп, позиції «Ред Булл» неймовірно сильні. 

Хемілтон був не настільки категоричним після гонки, але загалом підтримав партнера по команді. 

«Ми нескінченно далеко від подіуму, – сказав семиразовий чемпіон. – Адже ще одна «Феррарі» мала фінішувати попереду, тож реально ми лише шості. Це й близько не подіум. Нам треба дуже серйозно попрацювати, щоб додати машині притискної сили. Нині її дуже серйозно не вистачає. Якщо вдасться довантажити задок та передок, темп повернеться сам собою».



 
За матеріалами: motorsport.com
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне