Джордан запропонував Формулі 1 ідеальний сценарій - рокіровка Леклера та Хема

Джордан запропонував Формулі 1 ідеальний сценарій - рокіровка Леклера та ХемаПоки «Ред Булл» продовжує вигравати гонку за гонкою – у 13 останніх Гран-прі «Бики» поступилися суперникам лише раз, – у стані «Мерседес» та «Феррарі» наростає напруга. Очевидні проблеми зі швидкістю техніки потребують якихось змін.

Екс-глава Jordan F1 Едді Джордан запропонував вихід із ситуації, який виглядає вельми привабливим. За його словами, Льюїсу Хемілтону, чий контракт із «Мерседесом» закінчується наприкінці цього року, варто перейти до «Феррарі» – а Шарлю Леклеру вирушити у протилежному напрямку.

«Формулі 1 потрібен Льюїс у «Феррари», а самій «Феррарі» потрібен Льюїс Хемілтон. Хему потрібна нова команда, здатна виграти титул. Але для цього комусь доведеться посунутись.

«Ред Булл» не захоче заради Льюїса відпускати Серхіо Переса, вони не позбавлятимуть надії тих молодих гонщиків, які зараз прагнуть повторити кар'єрний шлях Макса Ферстаппена.

Льюїс має два варіанти - залишитися в «Мерседес» або перейти в «Феррари». Поки що жодного контракту немає, а Тото Вольф уже сказав, що на місці Льюїса всерйоз замислився б про перехід», – цитує ірландця видання OLBG.

Едді продовжив: «Проблема тільки в тому, що нинішня «Мерседес» не надто хороша для Хемілтона. Але найцікавіше в цій ситуації, що Шарль Леклер є ідеальним для «Мерседес» типом пілота. Як на мене, їхній поєдинок із Джорджем Расселлом став би просто неймовірним.

Насправді, таке рокірування пілотів стало б ідеальним сценарієм. Впевнений, що всім у Формулі 1 було б цікаво побачити таку перестановку.

Коли я міркую про виступи Льюїса за «Феррарі» – поки що це лише мрія. Він виграв шість титулів із «Мерседес» і може захотіти залишитися там. Але все ж таки великих гонщиків завжди манить велика команда «Феррарі». Думаю, виступи у її складі стали б для Льюїса чудовим завершенням кар'єри».

 
За матеріалами: motorsport.com
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне