Джеймс Ваулз розповів, що робить Льюїса Хемілтона неймовірним пілотом

Джеймс Ваулз розповів, що робить Льюїса Хемілтона неймовірним пілотомКерівник «Уільямса» Джеймс Ваулз висловився про семиразового чемпіона світу Льюїса Хемілтона, з яким працював разом у «Мерседесі».

«У Льюїса ціла маса природного таланту», - наводить слова Ваулза Racingnews365. - У ньому є така риса, що у першому тренуванні він схожий на восьминога за кермом. Він вивчить усі доступні налаштування і щось змінить. Це те, що робить його по-справжньому неймовірним пілотом. Був випадок, коли симулятор підказував нам, що в Бразилії ми маємо використовувати сьому передачу на одній із дільниць, і Росберг вчинив саме так. Що стосується Льюїса, то він їхав на шостій передачі і виграв там десяту секунду. Ніко побачив ці дані лише наприкінці сесії.

Льюїс любить все оптимізувати. Він має чудове чуття на те, щоб внести правильні зміни в ході сесії. Він не має проблем із дослідженням кордонів. На початку його кар'єри це часто закінчувалося тим, що він сходив із дистанції у першому повороті. Він намагався знайти межу гальмування, і часом все закінчувалося вильотом.

Усього за кілька кіл він здатний зрозуміти межі можливостей машини і що можна змінити на краще, чого б це йому не коштувало. Він знає, як настроїти машину належним чином.

У цьому були свої недоліки. Часто його болід змінювався так швидко, що ви починали губитися. Звичайно, отримуючи дані в ході сесії, ви знаєте, як підвищити показники. Ось чому ви часто бачите, як Льюїс спочатку трохи відходить назад, а потім робить ривок вперед, тому що він зрозумів, що потрібно робити. Він здатний на це в таких ситуаціях, де іншим гонщикам це не під силу».

 
За матеріалами: championat.com
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне