Ферстаппен посміявся з історії про симулятор у його літаку

Ферстаппен посміявся з історії про симулятор у його літакуГоночний радник Red Bull Хельмут Марко нещодавно розповів в одному з інтерв'ю, що Макс Ферстаппен настільки любить симрейсинг, що навіть у своєму особистому літаку, який використовує для переміщення між Гран Прі, змонтував систему для участі у перегонах – вона традиційно включає сидіння, кермо та великий монітор, об'єднаний у систему з потужним комп'ютером.

Ця історія швидко розлетілася гоночними ЗМІ – але, як виявилося, вона не відповідає дійсності. На презентації Red Bull Макса, що пройшла в п'ятницю, запитали про симулятор у літаку, і голландець розповів, що Марко все переплутав.

 «Хельмут справді розповів про це, але лише тому, що сам неправильно зрозумів мої слова, – розповів дворазовий чемпіон Ф1. – Ми говорили ще минулого року, і я розповів, що будую новий моторхоум, на якому їздитиму європейськими гонками. І там справді буде симулятор, щоб я міг тренуватися вечорами. Знаєте, [кіберспорт] це моє хобі, але також спосіб підтримувати себе у формі. А він, мабуть, неправильно мене зрозумів і вирішив, що мова про літак. Ні-ні, у моєму літаку немає жодного симулятора. Думаю, що це вже було б повним абсурдом».


 
За матеріалами: motorsport.com
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне