Колишній менеджер Переса розповів, чого не вистачає Серхіо для завоювання титулу

Колишній менеджер Переса розповів, чого не вистачає Серхіо для завоювання титулуАдріан Фернандес, колишній менеджер Серхіо Переса, висловився, чого не вистачає мексиканцю для завоювання титулу.

«Серхіо виступає добре. Єдина проблема в тому, що його партнер - Макс Ферстаппен, - наводить слова Фернандеса Motorsport. - Перес – чудовий та досвідчений пілот. Але треба розібратися, звідки береться така різниця з Максом.

Звичайно, Макс довше виступає в «Ред Булл», а команда збудована навколо нього. Зважаючи на це, Перес, напевно, робить те, чого хоче команда. Але йому треба додавати. Він і сам це має розуміти. «Ред Булл» минулого сезону був неймовірно сильним, але наступного конкуренція загостриться і для команди стане ще важливішим, щоб обидва гонщики їхали серед лідерів.

Макс на іншому рівні. Він пілот на кшталт Сенни, Шумахера чи Хемілтона. Я вірю в можливості Серхіо, але щоб досягти такої планки, йому потрібен великий крок вперед. Мова про роботу з налаштуваннями, інженерами та, головне, про стабільність. Добре виграти гонку, але щоб виграти титул, потрібно бути швидким весь сезон. Саме стабільність робить чемпіонів чемпіонами».

 
За матеріалами: Чемпионат
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне