Тренер України з легкої атлетики - про готовність спортсменів до старту Євро

2-5 березня у Стамбулі (Турція) відбудеться чемпіонат Европи з легкої атлетики в приміщенні. 

Збірна України з легкої атлетики до Стамбулу відправилася найменшим в історії складом з десяти легкоатлетів. 

Тренер України з легкої атлетики - про готовність спортсменів до старту ЄвроГоловний тренер збірної України Максим Островський оцінив готовність команди до змагань.

Тренер звернув увагу на логістичні складнощі переїзду до Стамбулу. Частині легкоатлетів, які вирушали на змагання з України, довелося відправитися спочатку до Кишинева, лише після чого вони змогли вилетіти до Туреччини. 

Максим Островський: «Психологічно і фізично спортсмени завжди готові. Бачу їхній емоційний стан - бажають боротися. Рік уже йде війна, і спортсмени, і тренери розуміють, що у нас свій фронт, і треба здобути перемогу на цій лінії, і що Україна понад усе. 

Логістика з одного боку складна, бо аеропорту Бориспіль немає - і ми обирали найкоротший шлях - це виліт через Кишинів. Дорога більш-менш комфортна, це щодо частини атлетів, які їхали з України. Ще частина спортсменів прилітають з бази підготовки у Європі, хто де був. 

Були певні казуси. Яна Гладійчук приїхала, а жердини не можуть доправити в Стамбул. Є проблематика у неї та у збірної Німеччини така ж. Сподіваємося, до завтра жердини доїдуть і все відбудеться нормально. 

По здоров'ю були певні проблеми, та ж Катерина Табашник захворіла, але бачу, що відновилася, прилетіла. Збірна висотниць у порядку, всі на місці. 

Усі в гарному стані. Сподіваємося, що заплановані результати виконаємо».

 
За матеріалами: «Суспільне спорт»
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне