Бех-Романчук: Хотіла б, щоб Бах приїхав у Бахмут і спробував підготуватися до наступної Олімпіади

Бех-Романчук: Хотіла б, щоб Бах приїхав у Бахмут і спробував підготуватися до наступної ОлімпіадиУкраїнська легкоатлетка Марина Бех-Романчук розповіла про можливу участь російських та білоруських спортсменів в Олімпійських Іграх-2024.

«Я хотіла б, щоб він приїхав зараз у Бахмут і зайшов на той стадіон, у той манеж, де я проводила тренувальні збори, у якому я готувалася не до одного чемпіонату Європи. І хай би він там спробував підготуватися до наступних олімпійських ігор.

Він не усвідомлює, наскільки складний шлях зараз долають усі українські спортсмени. Багато з них втратили життя. За декілька днів до мого старту у Карлсруе я дізналася про смерть Володимира Андрощука, якого я знала особисто. Це людина, яка була у мене вдома, з якою я спілкувалася, він приходив у манеж, у якому я тренуюся в Хмельницькому. Але для Баха це нічого, тому що він президент МОК, а для мене це - втрата», - сказала Бех-Романчук в інтерв’ю Ютуб-каналу «Жовті Кеди з Юлією Бориско».

На турнірі World Athletics Indoor Tour Gold, що відбувся у Карлсруе (Німеччина) Марина Бех-Романчук стала третьою у потрійному стрибку із результатом 14,41 метра. Нагадаємо, Бех-Романчук є чинною віцечемпіонкою світу у приміщенні та чемпіонкою Європи-2022.

 
За матеріалами: Укрінформ
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне