Возняцкі: Якщо був позитивний тест на допінг, то не думаю, що після цього повинні видаватися wild card

Возняцкі: Якщо був позитивний тест на допінг, то не думаю, що після цього повинні видаватися wild cardЕксперша ракетка світу Каролін Возняцкі прокоментувала повернення до тенісу, після дискваліфікації, іншої колишньої першої ракетки світу Сімони Халеп, якій турнір у Маямі надав wild card.

«Перш за все, хочу сказати, що мені завжди подобалася Сімона. У нас завжди були хороші стосунки. У минулому я дуже відверто висловлювала своє ставлення до допінгу і всього, що з цим пов'язано. Мої погляди на допінг незмінні. Я завжди хотіла, щоб спорт був чистим і справедливим для всіх.

Знову ж таки, це не стосується безпосередньо Сімони, але якщо хтось навмисно шахраює, якщо у когось позитивний тест на допінг... Я розумію, чому турнір хоче, щоб у ньому брала участь велика зірка, але моя особиста думка, і я не хочу нікого образити, але моя особиста думка полягає в тому, що я не думаю, що після цього людям повинні видаватися wild card.

Якщо ви хочете повернутися, і ви зробили помилку, я це розумію, але ви повинні працювати, піднімаючись із самого низу. Це моя особиста думка.

Очевидно, що ситуація із Сімоною затягнулася надовго. Їй скоротили термін дискваліфікації. Це було не виправдання, а скорочення терміну. Вона була поза грою деякий час і тепер повертається. Повторюся, я просто сподіваюся на чистоту спорту. Це все, чого я хочу. Я хочу, щоб у молодого покоління були хороші приклади для наслідування. Це спорт, у якому крутяться великі гроші, у якому багато конкуренції, у якому багато суперників. Я хочу чесної боротьби».

У першому колі Miami Open Каролін Возняцкі перемогла Клару Бюрель, а Сімона Халеп поступилася Паулі Бадосі.

 
За матеріалами: Великий теніс України
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне