Australian Open. Бопанна і Ебден стали чемпіонами парного турніру

Australian Open. Бопанна і Ебден стали чемпіонами парного турніруВ Мельбурні (Австралія) на турнірі серії Grand Slam – Відкритому чемпіонаті Австралії  у чоловіків в парному розряді відбувся фінальний матч.

Індійсько-австралійська пара Рохан Бопанна/Меттью Ебден, посіяна під другим номером, перемогла італійський дуєт Сімоне Болеллі/Андреа Вавассорі з рахунком 7:6(0), 7:5.

Матч тривав 1 годину 39 хвилин. Бопанна і Ебден зробили один брейк з трьох можливих, вісім разів подали навиліт і припустились чотирьох подвійних помилок. Болеллі і Вавассорі не змогли реалізувати свій єдиний брейк-пйнт, виконали один ейс і двічі помилились при подачі.

Для Бопанни і Ебдена цей титул став першим у парному розряді на турнірах Grand Slam. Вони виграли третій спільний титул. Зазначимо, що Australian Open 2024 року — 21-й поспіль турнір, який 43-річний Бопанна і 36-річний Ебден проводили у тандемі.

За свій успіх у Мельбурні пара отримає 2000 рейтингових очок та A$165,000 призових. Також Рохан Бопанна наступного тижня стане найстаршим лідером світового рейтингу.

Теніс. Australian Open - Grand Slam. Мельбурн (Австралія). Відкриті корти. Хард. Призовий фонд А$3, 833,000. Парний розряд  розряд.64 учасники.

Фінал
Рохан Бопанна/Меттью Ебден (Індія/Австралія, 2) - Сімоне Болеллі/Андреа Вавассорі (Італія/Італія) – 7:6(0), 7:5

 
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне