Соболенко захистила свій титул на Australian Open

Соболенко захистила свій титул на Australian OpenВ Мельбурні (Австралія) на турнірі серії Grand Slam – Відкритому чемпіонаті Австралії у жінок в одиночному розряді відбувся фінальний матч.

Друга ракетка світу Арина Соболенко, яка виступає з нейтральним статусом, здобула перемогу над китаянкою Чжен Ціньвень (№12 WTA) з рахунком 6:3, 6:2.

Матч тривав 1 годину 16 хвилин. Соболенко зробила три брейки з шести можливих і відіграла всі чотири брейк-пойнти суперниці. Переможниця виконала три ейси і уникла подвійних помилок, а Ціньвень шість разів подала навиліт і припустилася шістьох подвійних помилок. В особистому протистоянні тенісисток попереду Арина – 2:0.

Соболенко другий рік поспіль перемагає на Grand Slam у Мельбурні. За свій успіх вона отримає 2000 рейтингових очок і A$3,150,000 призових.

Чжен Ціньвень уперше в кар’єрі грала у фіналі турніра Grand Slam, і як фіналістка заробила 1300 рейтингових очок і A$1,725,000 призових. 

За підсумками Відкритого чемпіонату Австралії китайська тенісистка уперше увійде до топ-10 світового рейтингу.

Теніс. Australian Open - Grand Slam. Мельбурн (Австралія). Відкриті корти. Хард.  Одиночний розряд. Призовий фонд А$39,264,000. 128 учасниць.  

Фінал
Арина Соболенко (-, 2) – Чжен Ціньвень (Китай, 12) – 6:3, 6:2

 
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне