Australian Open. Зверєв переміг Алькараса і став останнім півфіналістом

Australian Open. Зверєв переміг Алькараса і став останнім півфіналістомВ Мельбурні (Австралія) на турнірі серії Grand Slam – Відкритому чемпіонаті Австралії  у чоловіків в одиночному розряді відбувся останній, четвертий чвертьфінальний матч.

Німецький тенісист Олександр Зверєв (№6 ATP) у чотирьох сетах переграв другу ракетку світу іспанця Карлоса Алькараса з рахунком 6:1, 6:3, 6:7(2), 6:4.

Поєдинок тривав 3 години 5 хвилин. За цей час Зверєв реалізував сім брейк-пойнтів з десяти, виконав сім ейсів та припустився однієї подвійної помилки. Алькарас зробив два брейки з п’яти можливих, шість разів подав навиліт і двічі помилився при подачі. Тепер в їх особистому протистоянні німець збільшив перевагу до 5:3.

Зверєв уперше в кар’єрі гратиме у півфіналі Australian Open. А його суперником за путівку у фінал змагань буде «нейтральний» Данііл Медведєв (№3 ATP).

Нагадаємо, що другою півфінальною парою стали - чинний чемпіон, лідер світового рейтингу серб Новак Джокович і четверта ракетка світу італієць Яннік Сіннер.

Теніс. Australian Open - Grand Slam. Мельбурн (Австралія). Відкриті корти. Хард. Призовий фонд A$38,923,200.  Одиночний  розряд.128 учасників. 

1/4 фіналу
Олександр Зверєв (Німеччина, 6) – Карлос Алькарас (Іспанія, 2) – 6:1, 6:3, 6:7(2), 6:4

 
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне