Australian Open. Цуренко розгромно програла Соболенко у третьому колі

Australian Open. Цуренко розгромно програла Соболенко у третьому коліВ Мельбурні (Австралія) на турнірі серії Grand Slam – Відкритому чемпіонаті Австралії (Australian Open) у жінок в одиночному розряді проходять матчі третього кола.

Українська тенісистка Леся Цуренко (№33 WTA) не змогла зупинити діючу чемпіонку турніру, другу ракетку світу Арину Соболенко. Для перемоги з рахунком 6:0, 6:0 Соболенко знадобилось 52 хвилини.

Цуренко не зуміла реалізувати свій єдиний брейк-пойнт, жодного разу не подала навиліт і припустилась шістьох подвійних помилок. Натомість Соболенко зробила шість брейків та уникла подвійних помилок.

Таким чином, Леся Цуренко вдруге в кар'єрі зіграла в третьому колі Australian Open і знову не змогла подолати цю стадію. Леся залишає турнір, заробивши за свій виступ 130 рейтингових очок та A$222,000 призових.

Суперницею Соболенко в 1/8 фіналу буде американка Аманда Анісімова, яка була сільніша за іспанку Паулу Бадосу – 7:5, 6:4.

Теніс. Australian Open - Grand Slam. Мельбурн (Австралія). Хард.  Одиночний розряд. Призовий фонд А$39,264,000. 128 учасниць.
Третє коло
Арина Соболенко (-, 2) - Леся Цуренко (Україна, 28) – 6:0, 6:0
Аманда Анісімова (США) – Паула Бадоса (Іспанія) – 7:5, 6:4

 
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне