Australian Open. Ангеліна Калініна вибуває у першому колі

Ангеліна КалінінаВ Мельбурні (Австралія) на першому у сезоні турнірі серії Grand Slam – Відкритому чемпіонаті Австралії (Australian Open) з призовим фондом $39,264,000 у жінок в одиночному розряді проходять матчі першого кола.  

Українська тенісистка Ангеліна Калініна (№30 WTA) зазнала розгромної поразки від представниці Нідерландів Аранчі Рус (№30 WTA) з рахунком 1:6, 0:6.

Тенісистки провели на корті 1 годину 27 хвилин. За цей час Калініна не змогла реалізувати жодного з 14-ти брейк-пойнтів, а суперниця реалізувала п’ять з семи. Українка активно виграла дев’ять розігрувань і припустилась 34 невимушених помилок проти 25/18 відповідно у Рус.

Таким чином, Калініна вибула зі змагань в одиночному розряді, але продовжить виступ у парному розряді разом з Анной Кароліной Шмідловой з Чехії.

Аранча Рус у другому колі Australian Open зустрінеться з Анной Калінською, яка виступає під нейтральним статусом і перемогла в першому американку Кеті Волинець - 6:3, 3:6, 6:2.

Теніс. Australian Open - Grand Slam. Мельбурн (Австралія). Хард.  Одиночний розряд. Призовий фонд $39,264,000. 128 учасниць.
Перше коло. Жінки.
Аранча Рус (Нідерланди)  - Ангеліна Калініна (Україна, 24) – 6:1, 6:0
Анна Калінська (-) - Кеті Волинець (США) –6:3, 3:6, 6:2

 
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне