WTA. Меріда. Цуренко не змогла дограти матч першого кола проти Синякової, Байндль знялась з турніру

WTA. Меріда. Цуренко не змогла дограти матч першого кола проти СиняковоїВ Мериді (Мексика) на турнирі категорії WTA 250 - Merida Open Makron з призовим фондом $259,303 в одиночному розряді проходять матчі першого кола.

Українська тенісистка Леся Цуренко (WTA №100) не змогла дограти матч проти 26-річної чешки Катержини Синякової (WTA №47), посіяної під четвертим номером. Під час першого сету українка зверталася по допомогу до лікаря через проблеми з правою ногою. Програвши перший сет 5:7, Леся все ж таки прийняла рішенні відмовитися від подальшої боротьби.

Тенісистки провели на корті 1 час 31 хвилину. У обох було по шість брейк-пойнтів, із яких Цуренко реалізувала два, а Синякова – три. Навиліт Леся не подавала і двічі помилилась на подачі, а Катержина виконала два ейси і припустилася трьох подвійних помилок.  В їх особистому протистоянні українка залишається лідером – 2:1.

Синякова у другому колі змагань зіграє з  бельгійкою Ісалін Бонавентюр, яка переграла швейцарку Сімону Вальтер - 4:6, 7:5, 6:1.

Також відзначимо, що ще одна українка Катерина Байндль теж знялася з турніру. Вона була заявлена до основи турніру, але не вийшла на матч першого раунду проти німкені Татьяни Марії. Організатори зазначають, що причина відмови Катерини полягає у травмі стегна. 

Наступного тижня Катерина заявлена до основної сітки турніру WTA 250 у Монтерреї, Мексика.

Теніс. WTA250 - Merida Open Makron. Мерида (Мексика). Хард.  Призовий фонд $259,303. Одиночний розряд. 32 учасниці.
Перше коло
Катержина Сінякова (Чехія, 4) – Леся Цуренко (Україна, Q) – 7:5 Rt
Ісалін Бонавентюр (Бельгія) – Сімона Вальтер (Швейцарія) – 4:6, 7:5, 6:1

 
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне