Дарья Лопатецька про землетрус у Туреччині: Коли відчули поштовхи, всі прокинулися

Дарья Лопатецька про землетрус у Туреччині: Коли відчули поштовхи, всі прокинулисяВночі 6 лютого на південному сході Туреччини та одночасно на території Сирії стався потужний землетрус. Поштовхи також були відчутні в Іраку, Ірані, Лівані, ОАЕ, Ізраїлі. Вдень сталися нові поштовхи, зокрема й магнітудою 7,8 балів. Станом на 14:00 за Києвом, загиблими в Туреччині та Сирії вважаються понад 1400 осіб, поранено близько 5,5 тисячі людей.

«У нас у готелі ми відчули поштовхи, - розповіла BTU Дарья Лопатецька, яка зараз перебуває в Анталії на турнірі ITF. - У цьому готелі також багато футболістів та тренерів київського «Динамо». Усі прокинулися, трошки злякалися, але у нас поки що все добре, у нас ніхто не постраждав. Сьогодні я мала грати, але всі матчі скасовано».

Федерація тенісу Туреччини оголосила про збір допомоги, зокрема, зимових речей для постраждалих. Усі бажаючі можуть приносити або надсилати допомогу до головного офісу та регіональних філій тенісної федерації, звідки її потім передадуть тим, хто її потребує.


 
За матеріалами: Великий теніс України
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне