Склад збірної України з лижної акробатики на етап Кубка світу в Дір-Веллі

Збірна України з лижної акробатики визначилась зі складом на етап Кубка світу в американському Дір-Веллі. Заявку повідомив головний тренер команди Енвер Аблаєв.

Україна розпочала сезон Кубка світу на двох етапах — у фінській Руці та китайському Чанчуні. За їхніми підсумками українці вибороли лише одну нагороду: "бронза" Дмитра Котовського в Руці.

Наприкінці 2023 року збірна України прибула до США та розпочала підготовку до трьох північноамериканських етапів. Спершу змагання пройдуть в американському Дір-Веллі (3 лютого 2024 року), після чого ще два етапи прийме канадський Лак-Бопорті (10-11 лютого).

На підготовку до етапів Кубка світу в США та Канаді відправилися сім українців. Втім до заявки на етап у Дір-Веллі увійдуть лише п'ять: через травми його пропустять Максим Кузнєцов та Діана Яблонська.

Склад збірної України з лижної акробатики на етап Кубка світу в Дір-Веллі

Чоловіки: Дмитро Котовський, Володимир Кушнір, Захар Максимчук, Ян Гаврюк.

Жінки: Ангеліна Брикіна.

Після північноамериканських етапів Кубка світу у календарі FIS запланований лише один — у казахстанській Алматі. Змагання з лижної акробатики там пройдуть 10 березня.

Найкращий результат серед українців у заліку Кубка світу з лижної акробатики належить Дмитру Котовському — п'яте місце. 

У сезоні 2022/23 він боровся за здобуття Кришталевого глобусу, який програв за підсумками останнього етапу швейцарцеві Ное Роту.

 
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне