Рой Джонс: Не думаю, що Ф'юрі зможе перемогти Усика в реванші

Рой Джонс: Не думаю, что Фьюри сможет победить Усика в реваншеЛегендарний чемпіон світу в чотирьох категоріях американець Рой Джонс-молодший вже визначився зі своїм фаворитом у майбутньому реванші нинішнього абсолютного чемпіона суперважкої ваги українця Олександра Усика (22-0, 14 КО) та колишнього чемпіона світу британця Тайсона Ф'юрі (34-1-1, 24 КО). Бій заплановано на 21 грудня у Саудівській Аравії.

Нагадаємо, 18 травня Усик переміг Ф'юрі за очками, відправивши в нокдаун у 9-му раунді. На думку Джонса, це може бути вирішальним чинником на користь Олександра.

«Я справді не думаю, що Ф'юрі зможе перемогти Усіка (у реванші), - цитує Джонса Boxing Social. - Це могло статися спочатку, але тепер Усік дізнався, що може потрясти Тайсона Ф'юрі. Він і так знав про це, але тепер переконався, що може потрясти Ф'юрі. Менший хлопець тепер знає, що може завдати шкоди більшому хлопцеві.

Усик є лідером реваншу. Ф'юрі дуже розумний хлопець і справді добре вміє вносити корективи, але Усик, на мою скромну думку, знову впорається з ним. 

З іншого боку, тепер, коли Усик знає, що може потрясти і перемогти Ф'юрі, він може недооцінити його в реванші. Але ми всі знаємо, що Ф'юрі за кар'єру сім разів був у нокдауні».

 
За матеріалами: vRINGe
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне