Джаред Андерсон поб'ється з Деонтеєм Уайлдером 3 серпня – Турки Аль аш-Шейх

Джаред Андерсон поб'ється з Деонтеєм Уайлдером 3 серпня – Турки Аль аш-ШейхПерспективний американський суперважкоатлет Джаред Андерсон вже зовсім скоро може отримати найбільшу можливість у своїй кар'єрі.

Голова Головного управління у справах розваг у Саудівській Аравії Турки Аль аш-Шейх повідомив, що Джаред 3 серпня на BMO Stadium у Лос-Анджелесі, штат Каліфорнія, США може зустрітися з колишнім чемпіоном світу співвітчизником Деонтеєм Уайлдером.

Звісно, для цього поєдинку є низка умов. Як відомо, у Уайлдера вже запланований бій на 1 червня проти непростого суперника, китайця Чжана Чжилея. За словами Аль аш-Шейха, Деонтей має вийти з цього протистояння без ушкоджень.

«Таланливий Джаред Андерсон приєднується до нас на сезонний турнір Ер-Ріяда в Лос-Анджелесі проти «Бронзового бомбардувальника» Деонтея Уайлдера. Якщо Уайлдер буде готовий битися 3 серпня після непростого бою 1 червня проти Чжана Чжилея.  

Я завжди вірив, що бокс буде на піку популярності, коли у нас будуть молоді та талановиті американські суперважковаговики, такі як Джаред Андерсон. Він талановитий і має багатообіцяюче майбутнє.

Радий знову працювати з Top Rank. Сезонний турнір Ер-Ріяда, який пройде 3 серпня у Лос-Анджелесі, стане унікальною подією в історії», - поділився Аль-Аш-Шейх.

 
За матеріалами: Fightnews.info
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне