Стало відомо, хто стане обов'язковим претендентом для переможця бою Ломаченко-Камбосос


Стало відомо, хто стане обов'язковим претендентом для переможця бою Ломаченко-КамбососЗ великою ймовірністю обов'язковий претендент у легкій вазі по лінії IBF визначиться 16 березня на арені The Cosmopolitan Hotel у Лас-Вегасі (США).

У рамках шоу від Оскара Де Ла Хойї (Golden Boy Promotions) виступить топ-претендент дивізіону мексиканець Вільям Сепеда (29-0, 25 КО). А його передбачуваний суперник - британець Максі Хьюз (26-6-2, 5 КО).

Влітку 2023 року Х'юз дуже спірно поступився екс-абсолюту дивізіону австралійцю Джорджу Камбососу, який розіграє вакантний титул із віковим екс-лідером рейтингу Р4Р українцем Василем Ломаченком. Імовірно поб'ються у квітні в Австралії.

Х'юз розповів в інтерв'ю ProBox TV цікаві подробиці угоди: «Я не дуже розумію, як це працює, але мені сказали, що це буде елімінатор IBF та WBA. Тобто переможець також претендуватиме і на пояс WBA Джервонти Девіса. Вважаю, що це добрий розклад для мене».  

Судячи з інтерв'ю Х'юза, в IBF відреагували на спірний вердикт його бою з Камбососом: «Зазвичай, як буває. Програв елімінатор – вилетів із рейтингу. Вони відповіли на мій запит щодо перегляду суддівського рішення. Вони запросили незалежних суддів, і ті отримали інший результат. Після цього мені дали ще одну елімінаторну можливість».

 
За матеріалами: Vringe
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне