Тайсон Ф'юрі поставив значну суму на дострокову перемогу брата над Джейком Полом

Тайсон Ф'юрі поставив значну суму на дострокову перемогу брата над Джейком ПоломЧемпіон світу за версією WBC у надважкій вазі Тайсон Ф'юрі стверджує, що поставив 100 тисяч фунтів стерлінгів на дострокову перемогу свого молодшого брата Томмі над американським відеоблогером Джейком Полом.

«Томмі відправляє до нокауту 90 відсотків людей, з якими він спарингує. Як мінімум він роняє їх. Тож Томмі - дуже жорсткий панчер, і завтра Джейк Пол це усвідомить.

Я поставив сто штук на те, що бій закінчиться достроково. Тож якщо Томмі програє, то я втрачу 100 тисяч. Я поставив на нього коефіцієнт 3 до 1. Я знаю, що Томмі нокаутує Пола. Я бачу, що всі ці експерти та професійні боксери віддають перевагу Джейку Полу перед Томмі Ф'юрі, і це трохи безглуздо. Я такий думаю: "Що, чорт забирай, дивляться ці хлопці?", адже Томмі його точно покладе.

Я вважаю, що Томмі справді може нокаутувати Пола. Бій однозначно закінчиться достроково, у ньому, напевно, не буде перемоги за очками. Томмі виграє нокаутом», - сказав Ф'юрі.

Нагадаємо, що бій Джейк Пол - Томмі Ф'юрі відбудеться 26 лютого в Саудівській Аравії.

 
За матеріалами: Fightnews.info
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне