Леннокс Льюїс назвав двох найжорсткіших панчерів, з якими він бився

Леннокс Льюїс назвав двох найжорсткіших панчерів, з якими він бивсяКолишній абсолютний чемпіон світу в суперважкій вазі Леннокс Льюїс зізнався, що вважає Олівера МакКола та Хасіма Рахмана найпотужнішими панчерами, з якими він коли-небудь бився.

Відповідаючи на запитання передплатників у соціальних мережах, Льюїс заявив, що Віталій Кличко не зміг його потрясти. Тоді одному з фоловерів легендарного боксера стало цікаво, хто ж упорався із цим завданням. 

«Леннокс, твоя відповідь з приводу Кличка змусила мене замислитися: який боксер, з яким ти бився, мав найважчий удар? Можеш назвати не найскладнішого суперника, а того який має найсильніший удар? - поцікавився передплатник у Twitter. 

«Я можу лише припустити, що це МакКолл і Рахман, оскільки вони збили мене з ніг. Ти не відчуваєш їх… поки не відчуєш», - відповів Льюїс.
Нагадаємо, що Льюїс відмовився визнавати Віталія Кличка найскладнішим суперником у своїй кар'єрі. 

«Віталій Кличко по-своєму був чудовим чемпіоном. Він був складним суперником для мене, але я не сказав би, що найскладнішим. Це нічого не забирає ні в нього, ні в чемпіона, яким він став. Він мій друг і чудова людина», - сказав Льюїс.

 
За матеріалами: Fightnews.info
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне