Меркушина: ненависть від людей, для яких стараєшся, просто вибиває ґрунт з-під ніг

Анастасія Меркушина: Ненависть від людей, для яких стараєшся, вибиває ґрунт з-під ніг.Біатлоністка збірної України Анастасія Меркушина розповіла про свій психологічний стан через критику в соціальних мережах.

Меркушина: «Таке відчуття, що час записуватися на прийом до психотерапевта. Достатньо сказати, що вже третю ніч я не можу нормально спати. 

Це важко пережити. Так є варіант дистанціюватися від усього цього, як дехто зі старших дівчат у збірній зробив вже давно, видаливши свої акаунти зі всіх пабліків. Вони навіть не гуглять біатлон, щоб нічого не бачити, не читати й не чути, не дають інтерв’ю нікому і ніяк. Можливо, це правильна тактика, адже ти отримуєш такий шквал ненависті, який просто збиває з ніг. Це впливає і на якість твого життя, і на твій спортивний результат. 

Нам і так зараз важко психологічно, як і кожному українцю, адже в країні йде війна. Ти шалено вмотивований, думаєш, от я зараз всіх порву, це ж для наших людей, це ж задля України. 

А виходиш на старт і тобі складно, адже, по-перше, це велика відповідальність, а по-друге – вдома неспокійно, і ти думаєш про усі ті життя, які забрала ця війна, про те, скільки усього зруйновано. А коли ще додається ненависть від тих людей, для яких ти стараєшся, це просто вибиває ґрунт з-під ніг».

 
За матеріалами: XSPORT
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне