Меркушина: Я готова вибачитися перед уболівальниками, справжніми, а не псевдо, за те, що сталося непорозуміння

Меркушина: Я готова вибачитися перед уболівальниками, справжніми, а не псевдо, за те, що сталося непорозумінняУкраїнська біатлоністка Анастасія Меркушина висловилася про те, чи буде вона вибачатися перед перед уболівальниками за жорсткими заяви.

- В ефірі Youtube-каналу «Starforod Sport», присвяченому підсумкам чемпіонату світу в Обергофі, гостем став головний редактор сайту biathlon.com.ua Євген Тарасенко. Він був досить стриманим у своїх коментарях з приводу вашого виступу щодо хейтерів і подальшої дискусії на цю тему і зауважив, що єдиним виходом з цієї ситуації бачить вибачення з вашого боку перед вболівальниками. Ви готові попросити вибачення?
- А Євген Тарасенко, як головний редактор biathlon.com.ua, не хоче вибачитися перед спортсменами, які постраждали через дописи й коментарі на його сайті? Мені взагалі важко зрозуміти, чому його називають експертом, адже він жодного дня не провів у біатлоні, ані як спортсмен, ані як тренер, він просто спостерігач. Але якщо я буду спостерігати за будівництвом, я ж все одно не стану архітектором.  

А коментатор, який якось вилив на мене стільки бруду під час трансляції, що після гонки мені мама подзвонила в сльозах, не бажає перепросити? А ті люди, які писали в коментарях «боїшся спусків, зав’язуй зі спортом»? Вам кількість падінь на цьому чемпіонаті світу ні про що не каже? Хтось безстрашний, я – ні. Ми розвивали швидкість понад 70 кілометрів на годину. Вийдіть на гірських лижах принаймні і спробуйте спуститися для того, щоб хоча б відчути як це.  

Я  готова попросити вибачення у вболівальників, справжніх, а не псевдо, за те, що виникло непорозуміння, за те, що я, можливо, не знайшла правильні слова, щоб донести до них свою позицію і в результаті образилися ті, кого я аніяк не хотіла образити. Щодо усього іншого, то я завжди кажу правду, подобається це вам чи ні. Я могла б зробити собі класний імідж і казати те, що від мене хочуть почути, але це називається піар. Ви не хочете чути пояснень, кажете, що це просто відмовки? Нехай так! Ми погано біжимо зараз, виглядаємо як пішоходи, я згодна. Але питання в тому, що ми виявилися в країні єдиними на цей час, хто міг це зробити. Нас не за красиві оченята повезли на чемпіонат світу, ми пройшли відбір, виступили для цього на чемпіонаті України. Кращих за нас не знайшлося.

 
За матеріалами: XSPORT
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне