В’ячеслав Бобров: Зробили багато втрат та відпустили Італію

В’ячеслав Бобров: Зробили багато втрат та відпустили Італію

Фото: ФБУ

Форвард збірної України В’ячеслав Бобров прокоментував поразку національної команди у виїзному матчі кваліфікації ЧС-2023 проти Італії (75:85).  

Айнарс Багатскіс: В матчі проти Італії у нас були злети і падіння

В’ячеслав Бобров: «Емоційно було важко, дуже гучний зал. Ми зробили багато помилок та відпустили італійців вперед. Я вважаю, що ми добре грали, показали гарний баскетбол, але було недостатньо боротьби від нас. Ми схибили багато вільних кидків. Італійці влучили, були агресивні на підбиранні. У нас було багато втрат на передачах. Важкувато було грати, адже нас було лише 10. Нам не вистачило Володимира Конєва, Анатолія Шунделя.

З Нідерландами гратимемо на 120%, нам потрібно вигравати перед нашими фанами. Ми хочемо закінчити кваліфікацію на мажорній ноті, хоч і знаємо, що вже не можемо вийти на чемпіонат світу. Для себе будемо викладатися на всі 100%.

Пройшов рік, як терористи вторглися в Україну. Емоційно було важко, але лише перші хвилини, адже всі знають, що на нас велика відповідальність не тільки за себе, а й за всю Україну. Ми ніколи не забуваємо про війну, ми знаємо, що наші рідні, друзі, вболівальники вдома. Всі ми чекаємо на головну перемогу України».

 
За матеріалами: ФБУ
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне