Баскетболісти «Голден Стейт» провели зустріч із президентом США

Баскетболісти «Голден Стейт» провели зустріч із президентом СШАГравці та тренерський склад «Голден Стейт Уорріорз» як діючі чемпіони НБА відвідали Білий дім. Вони зустрілися з главою американської держави Джо Байденом.

Найцінніший гравець фінальної серії минулого сезону Стефен Каррі подарував першим особам США майки «Уорріорз». Байдену з номером 46 (у зв'язку з тим, що він є 46 президентом США), а віце-президенту Камалі Харріс — з номером 1.

«Ми привезли вам кілька подарунків, у нас є дві майки: № 46 і № 49. Нам би хотілося, щоб ви назавжди стали частиною «Даб Нейшн» і повісили б їх на стіні Овального кабінету. Сподіваюся, ми повернемося сюди і перевіримо, чи висять ці футболки.

Ми хочемо ще раз подякувати вам за те, що дозволили нам бути тут, щоб відсвяткувати наше чемпіонство. Це багато що означає для нашої родини, нашого персоналу, всіх присутніх на сцені, і ми сподіваємося, що це не востаннє. Тож дякую вам», — наводить слова Каррі NBC Sports.

Зазначимо, що цей відомий американський баскетбольний клуб не вперше відвідує Білий дім. Раніше «Голден Стейт» робили це після перемоги у НБА сезону-2014/2015. У 2017 та 2018 роках «Уорріорз» також вигравали НБА, але тоді не відвідували адміністрацію американського президента через політичні причини.

 
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне