Юлія Левченко виграла перший міжнародний старт у сезоні-2023

Юлія Левченко виграла перший міжнародний старт у сезоні-2023

Юлія Левченко. Фото: twitter.com/stadion_actu

25-річна українська стрибунка у висоту Юлія Левченко відкрила міжнародний сезон на турнірі у Франції, де змагалася разом з Магучіх кілька днів тому. Тоді Юлія з результатом 1.84 метра фінішувала на третьому місці.

Її другий міжнародний старт знову відбувся у Франції, на турнірі серії World Athletics Indoor Tour Silver у місті Мондевілль.

Серед суперниць Юлії на турнірі було одразу кілька стрибунок, що за кар'єру підкорювали планку на 1.90 м та вище. Левченко ж була єдиною, хто в кар'єрі стрибав за 2 метра.

Левченко пропустила три стартові висоти - 1.70 м, 1.74 м та 1.78 м і уперше вийшла в сектор коли три суперниці уже припинили змагання.
Висоту 1.82 м та 1,86 м Юлія підкорила з першої спроби і гарантувала собі нагороду тому, що висоту 1.86 м підкорили крім неї лише дві суперниці. Але за кількістю спроб українка обходила їх.

Планка на висоті  1.89 м підкорилася лише Левченко. Тож з цим результатом вона стала переможницею змагань та здобула першу перемогу в 2023 році на міжнародному старті.

Уже у статусі переможниці Левченко намагалася підкорити висоту 1.93 метра, що стало б її новим рекордом сезону, але не вдалось.

Легка атлетика. World Athletics Indoor Tour Silver. Мондевілль, Франція
Стрибки в висоту
1. Юлія Левченко (Україна) - 1.89 м
2. Кармен Бруус (Естонія) - 1.86
3. Солен Жикель (Франція) - 1.86


 
За матеріалами: «Суспільне спорт»
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне