Ярослава Магучіх з рекордом турніру перемогла на «лімітованому» турнірі у Норвегії

Ярослава Магучіх з рекордом турніру перемогла на «лімітованому» турнірі у НорвегіїУкраїнська стрибунка у висоту Ярослава Магучіх здобула перемогу на іменних змаганнях Карстена Варгольма в Норвегії, на участь у яких отримала запрошення від світового рекордсмена з бігу у 400 метрів з бар'єрами.

Захід, організований Карстеном Варгольмом, проводиться втретє. Вдруге запрошення у ньому для участі отримала Ярослава Магучіх. : українська спортсменка змагалася у секторі стрибків у висоту.

Особливістю змагань у Норвегії був лімітований допуск до них - виступити на турнірі могло обмежене коло атлетів, запрошених норвезьким легкоатлетом. У секторі стрибків у висоту Магучіх змагалася з іншою українкою - 16-річною Мариною Ковтуновою, яка лише у 2022 році дебютувала на міжнародному рівні.

На одній висоті Магучіх та Ковтунова так і не перетнулися: 16-річна українка закінчила виступи на 1.75 метрів, не взявши її. Магучіх натомість розпочала виступи з 1.85 м.

Найкращим результатом Магучіх стала висота 1.99 метрів, яку вона взяла з другої спроби. Після неї лідерка збірної України йшла на новий рекорд сезону в приміщенні, однак планку 2.03 метра подолати не змогла.

Таким чином, Магучіх оновила рекорд турніру, який їй і належав. Попереднє досягнення у 1.96 м українська стрибунка покращила на три сантиметри.


 
За матеріалами: «Суспільне спорт»
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне