Іга Свьонтек: Якщо Костюк дійшла до півфіналу, значить вона заслужила бути на цій стадії

Іга Свьонтек: Якщо Костюк дійшла до півфіналу, значить вона заслужила бути на цій стадіїПерша ракетка світу полька Іга Свьонтек прокоментувала майбутню зустріч з українкою Мартою Костюк на турнірі WTA 1000 в Індіан-Веллсі.

Польська тенісистка продовжує боротьбу за свій другий титул на турнірі у США. У півфіналі Свьонтек зіграє проти Марти Костюк.

- Марта - сильна тенісистка. Це буде складний матч. Її ігровий стиль не дуже відрізняється від інших тенісисток у Турі, тому не думаю, що мені потрібно сьогодні проводити додаткове тренування, щоб підготуватися до цього матчу. Я дотримуюсь своєї рутини і, безперечно, збираюся провести тактичну підготовку до нашої зустрічі.

- Які ваші думки щодо цього півфіналу?
- Поки що їх небагато, бо я ще не відійшла від матчу проти Каролін Возняцкі. Але, знаєте, якщо Костюк дійшла до півфіналу, то вона заслужила бути на цій стадії, простих матчів тут немає. Тож я буду готова.

- Чи близькі ви з Мартою з огляду на вашу підтримку гравців з України та географічну близькість ваших країн?
- Що ж, ми спілкувалися кілька разів про війну, як вона почалася. Але ми... я не сказала б, що ми дуже близькі. Ми не спілкуємося на особисті теми або щось таке. У нас нормальні стосунки між двома гравцями, які бачаться у роздягальні, але з іншого боку ми змагаємось одна з одною.

 
За матеріалами: Великий теніс України
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне