WTA-1000. Індіан Веллс. П’ять українських тенісисток стартують в основній сітці

WTA-1000. Індіан Веллс. П’ять українських тенісисток стартують в основній сітці6 березня в Індіан Веллсі (США) стартує турнір категорії WTA 1000 - BNP Paribas Open з призовим фондом $9,258,080.

У змаганнях прийматимуть участь п’ять українських тенісисток .

У першому колі стартує Леся Цуренко. Її суперницею стане одна з кваліфаєрок. На переможницю матчу чекає Емма Наварро із США, яка отримала 23-й номер посіву.

Інші чотири українки розпочнуть свій виступ у другому колі.

Еліна Світоліна (№17 WTA) зіграє з переможницею матчу Катержина Синякова (Чехія, №41 WTA) - Грет Міннен (Бельгія, №81 WTA).

Даяна Ястремська (№31 WTA) зустрінеться з сільнішою у протистоянні Емма Радукану (Велика Британія, №250 WTA) – «кваліфаєрка».

Марта Костюк (№32 WTA) у своєму стартовому матчі другого кола зіграє або проти Чжан Шуай (Китай, №713 WTA), або проти «кваліфаєрки».

Ангеліна Калініна (Україна, №35 WTA) за вихід у третє коло змагань посперечається з переможницею матчу Магдалена Френх (Польща, №43 WTA) - Лучія Брондзетті (Італія, №53 WTA).

Нагадаємо,  українка Дар’я Снігур не пробилась до основної сітки змагань, програвши у першому раунді кваліфікації американці Хейлі Баптіст.

Захищатиме титул чемпіонки турніру Олена Рибакіна (Казахстан, №4 WTA).

Лідер посіву  - перша ракетка світу полька Іга Свьонтек.

 
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне