Australian Open. Зверєв у п’яти сетах поступився у півфіналі Медведєву

Australian Open. Зверєв у п’яти сетах поступився у півфіналі МедведєвуВ Мельбурні (Австралія) на турнірі серії Grand Slam – Відкритому чемпіонаті Австралії  у чоловіків в одиночному розряді відбувся другий півфінальний матч.

Німецький тенісист Олександр Зверєв (№6 ATP) у запеклій боротьбі поступився у п’яти сетах Даніїлу Медведєву (№3 ATP), який виступає в нейтральному статусі. Матч тривав 4 години 18 хвилин і завершився на користь Медведєва з рахунком  5:7, 3:6, 7:6(4), 7:6(5), 6:3.

Зверєв реалізував п’ять брейк-пойнтів з десяти можливих, Медведєв – чотири з 14-ти. Обидва виконала по 14 ейсів, при цьому Олександр один раз помилився при  подачі, а Даніїл припустився шістьох подвійних помилок. На рахунку переможця 52 віннерси і 41 невимушена помилка, а у суперника – 66/70 відповідно. Наразі в їх особистому протистоянні  перевага на боці Медведєва – 12:7.

Зверєв вдруге в кар’єрі грав півфіналі Australian Open. Натомість, Медведєв втретє пробився до фіналу в Мельбурні, але поки що виграти турнір йому не вдавалося.

За титіл Відкритого чемпіонату Австралії-2024 Медведєв сражатиметься з італійцем Янніком Сіннером, який вибив з боротьби чинного чемпіона і першу ракетку світу Новака Джоковича.

Australian Open. Сіннер переміг Джоковича у чотирьох сетах: огляд матчу 1/2 фіналу (Відео)

Теніс. Australian Open - Grand Slam. Мельбурн (Австралія). Відкриті корти. Хард. Призовий фонд A$38,923,200.  Одиночний  розряд.128 учасників.

1/2 фіналу
Данііл Медведєв (-, 3) – Олександр Зверєв (Німеччина, 6) – 5:7, 3:6, 7:6(4), 7:6(5), 6:3

 
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне