Australian Open. Молчанов і Чачич сенсаційно перемогли перших сіяних у другому колі

Australian Open. Молчанов і Чачич сенсаційно перемогли перших сіяних у другому коліВ Мельбурні (Австралія) на турнірі серії Grand Slam – Відкритому чемпіонаті Австралії у чоловіків в парному розряді проходять матчі другого кола.

Українець Денис Молчанов та його напарник Нікола Чачич з Сербії перемогли першіх сіяних хорвата Івана Додіга і американця Остіна Країчика  з рахунком 6:4, 6:7(8), 7:6(7). Зазначимо, що Країчик і Додіг посідають перші два місця у світовій класифікації у парному розряді.

Матч тривав 2 години 37 хвилин. Переможці реалізували один брейк-пойнт з двух і не дозволили суперникам реалізувати жодного брейк-пойнта з шести. Молчанов і Чачич два рази подали навиліт і двічі помилились на подачі. Додіг і Країчик виконали 17 ейсів при трьох подвійних помилках.

Молчанов уперше в кар’єрі зіграє у третьому колі турніру Grand Slam.

За виход у чвертьфінал Australian Open Молчанов і Чачич посперечаються з переможцями протистояння Ніколя Маю/Едуар Роже-Васслен (Франція/Франція, 13) - Сімоне Болеллі/Андреа Вавассорі (Італія/Італія).

Теніс. Australian Open - Grand Slam. Мельбурн (Австралія). Відкриті корти. Хард. Призовий фонд А$3, 833,000. Парний розряд  розряд.64 учасники.

Друге коло
Денис Молчанов/Нікола Чачич (Україна/Сербія) - Іван Додіг/Остін Країчек (Хорватія/США, 1) - 6:4, 6:7(8), 7:6(7)

 
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне