Джокович: зрівнятися зі Штеффі Граф просто нереально

Джокович: зрівнятися зі Штеффі Граф просто нереально22-разовий переможець турнірів «Великого шолома» Новак Джокович висловився про те, що йому вдалося побити рекорд легендарної німецької тенісистки Штеффі Граф, яка провела в якості першої ракетки світу 377 тижнів. Серб наразі проводить 378-й тиждень як перший номер світового тенісного рейтингу. Рекорд граф тримався з 1997 року.

«Якщо чесно, раніше я й уявити не міг, що зможу так довго протриматися на першому рядку рейтингу, – наводить слова Джоковича Tennis Majors. - У дитинстві я мріяв виграти Вімблдон, стати №1. Я здійснив ці мрії у 2011 році. Після цього мені, звичайно, захотілося більшого. Я й зараз хочу досягти більшого. Звісно, мене підштовхують цілі. Я відданий цьому так само, як і будь-який інший гравець.

Я, зрозуміло, знаю, що нічого не гарантовано, що досягнення потрібно заслужити. Звичайно, це просто нереально – стільки тижнів пробути №1, зрівнятися зі Штеффі Граф, однією з найбільших в історії представниць нашого спорту серед чоловіків, і серед жінок. Дуже втішно бути серед таких легендарних імен. Звичайно, я цим дуже пишаюся».


 
За матеріалами: Чемпионат
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне