Костюк: Тут виступають сильні гравці, тому я не чекала, що перше коло буде легким

Костюк: Тут виступають сильні гравці, тому я не чекала, що перше коло буде легкимМарта Костюк у трьох сетах сьогодні перемогла румунську тенісистку Сорану Кирстю на турнірі категорії WTA 500 в Абу-Дабі (ОАЕ). Друга ракетка України прокоментувала свою перемогу.

«Це великий турнір, тут виступають сильні гравці, тому я й не чекала, що перше коло буде легким. Сорана - чудова тенісистка, якій я програла у нашій минулій зустрічі. Тож до цього матчу я, мабуть, готувалася краще, ніж до нашого попереднього. Я чекала, коли настане мій час, бо з початку другої партії вона грала дуже добре. Я боролася за кожен м'яч... Не знаю, можливо, сьогодні я зіграла трохи краще.

Щодо матчу проти Бенчич, очевидно, що це знову не буде легкий поєдинок. Минулого року я грала з Беліндою в Маямі та, якщо чесно, це був не найпростіший період для мене. Я не пам'ятаю сам матч, просто пам'ятаю, що програла. То був зовсім не мій день. Цього разу я просто хочу нав'язати боротьбу та подивитися, що з цього вийде. Бенчич грає цього сезону дуже добре, тому подивимося».

 
За матеріалами: Великий теніс України
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне